AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz yatak örtü görmek

Kahve falında beyaz yatak örtü görmek

Kahve falında beyaz yatak örtü görmek herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz yatak örtü gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla iyimser olmanın zararını görebilirsiniz.

Kahve falında beyaz yatak örtü görmek hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına işarettir.

Kahve falında beyaz yatak örtüsü görmek hastalıkların kalmayacağına, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza tabir olunur.

Kahve falında beyaz örtülü yatak görmek yolculuk yaparak bir hayra ermeye, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yatak örtüsü hediye etmek mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi yatak örtüsü görmek haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında yatak örtüsü sermek eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saten yatak örtüsü görmek daha sevgi dolu biri haline geleceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yatak örtüsü almak çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, aşama kaydedeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir