AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatak örtüsü almak

Kahve falında yatak örtüsü almak

Kahve falında yatak örtüsü almak uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, canının derdine düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yatak örtüsü almak gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirmenizi sağlayacak şeylerle ilgilenebilir, yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

Kahve falında bordo renkli yatak örtüsü görmek hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine tabir olunur.

Kahve falında yatak örtüsü sermek geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, çevrenizden takdir görmeye işarettir.

Kahve falında yatak örtüsünü düzeltmek toplumda itibar ve takdir toplayacağına, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına işarettir.

Kahve falında yatak örtüsü yapmak işine dört elle sarılacağına, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz yatak örtüsü görmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine rivayet eder.

Kahve falında krem rengi yatak örtüsü görmek yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine inanılır.

Kahve falında dantel yatak örtüsü görmek önemli kişi haline geleceğine, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında temiz yatak örtüsü görmek sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir