AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz yatak örtüsü görmek

Kahve falında beyaz yatak örtüsü görmek

Kahve falında beyaz yatak örtüsü görmek aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, kötü yollara gireceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz yatak örtüsü gördüyseniz:

  • Diğerlerine yardım etmeniz gerekebilir.

Kahve falında beyaz örtülü yatak görmek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz yatak örtü görmek dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz yatak örtüsü görmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yatak örtüsü görmek zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına rivayet eder.

Kahve falında siyah yatak örtüsü görmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına yorulur.

Kahve falında yatak örtü görmek yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine tabir olunur.

Kahve falında turuncu yatak örtüsü görmek başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında mor renk yatak örtüsü görmek bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir