AnaSayfa / Genel / Kahve falında saten yatak örtüsü görmek

Kahve falında saten yatak örtüsü görmek

Kahve falında saten yatak örtüsü görmek sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, kazancının bereketleneceğine, dış ticarete atılacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saten yatak örtüsü gördüyseniz:

  • Belli bir planınızda veya düzenlemede ani aksilikler veya boşluklar oluşabilir.

Kahve falında saten yatak örtüsü görmek sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil saten kumaş görmek ekmeğine leke süreceğine, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı saten gecelik görmek geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine delalet eder.

Kahve falında mavi saten elbise görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine tabir olunur.

Kahve falında saten görmek kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı saten kumaş görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine yorulur.

Kahve falında saten gömlek giymek itibar edineceğine, huzuru yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı saten elbise giymek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, parasının ve malının da artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir