AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz vapur görmek

Kahve falında beyaz vapur görmek

Kahve falında beyaz vapur görmek çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz vapur gördüyseniz:

  • Bazı tekliflerde veya davetlerde bulunmadan önce, çok iyi düşünmelisiniz.

Kahve falında beyaz vapur görmek keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, toplum için faydalı işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında biriyle vapura binmek yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine rivayet eder.

Kahve falında denizi vapurla geçmek bolluk ve bereket göreceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında vapur iskelesi görmek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına işaret eder.

Kahve falında vapura yetişememek gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında batan vapur görmek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına delalet eder.

Kahve falında uçan vapur görmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vapurla gezmek böylece büyük kazançlar elde edileceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir