AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz uzun elbise giymek

Kahve falında beyaz uzun elbise giymek

Kahve falında beyaz uzun elbise giymek o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz uzun elbise giymek gördüyseniz:

  • Ne olursa olsun özel ilişkilerinizle ilgilenmememeniz gerekiyor.

Kahve falında beyaz uzun elbise giymek maddi sıkıntılarının çözüleceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına alamet eder.

Kahve falında uzun kırmızı elbise giymek parasını dikkatli harcayacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine işarettir.

Kahve falında uzun sarı elbise giymek yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzun kırmızı elbise giydiğini görmek yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzun bir elbise giymek herkesin istediği şeye kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil uzun elbise giymek yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, aylık gelirinin artacağına alamet eder.

Kahve falında uzun elbise giymek zorlukların bu sayede aşılacağına, hayat boyu desteği olacağına tabir olunur.

Kahve falında uzun yeşil elbise giymek çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir