AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzüm toplamak ve yemek

Kahve falında üzüm toplamak ve yemek

Kahve falında üzüm toplamak ve yemek maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, kafasının rahat olacağına, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, başarılara yeni başarılar katılacağına delalet eder.

Kahve falında üzüm toplamak ve yemek gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkinizde veya maddi bir konuda emir niteliğinde konuşmalar yapabilirsiniz.

Kahve falında kara üzüm toplamak ve yemek hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah üzüm toplamak ve yemek işe başlanacağına, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üzüm toplamak yemek emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine işarettir.

Kahve falında üzüm yemek ve toplamak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üzüm toplamak ve yemek yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine yorulur.

Kahve falında çürük üzüm toplamak üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında üzüm yaprağı toplamak anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asmada üzüm toplamak maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir