AnaSayfa / Genel / Kahve falında tüysüz kedi yavrusu görmek

Kahve falında tüysüz kedi yavrusu görmek

Kahve falında tüysüz kedi yavrusu görmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalettir.

Kahve falında tüysüz kedi yavrusu gördüyseniz:

  • Yeni teklifler alabilir, maddi anlamda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında tüysüz kedi yavrusu görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına yorulur.

Kahve falında kedinin tüylerini yolmak istediği her şeyi kolayca alabileceğine, eski bir davanın tekrar açılacağına yorulur.

Kahve falında kedi tüyü görmek daha zengin hale geleceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı tüylü kedi görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına alamet eder.

Kahve falında tüyleri yolunmuş kedi görmek bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında kedinin tüyünü kesmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz tüylü mavi gözlü kedi görmek rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Kahve falında kedi tüyü yutmak rahat edeceğine, ferahlayacağına, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir