AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz tünel görmek

Kahve falında beyaz tünel görmek

Kahve falında beyaz tünel görmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında beyaz tünel gördüyseniz:

  • Maddi açıdan kardan uzak anlaşmalar veya alışverişler söz konusu olabilir.

Kahve falında beyaz tünel görmek lüks içinde olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında trenle tünele girmek kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karanlık tünelden geçmek maddi açıdan dibe vurulacağına, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında aydınlık tünel görmek para yatıracağına ve zarar edeceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine delalet eder.

Kahve falında kapalı tünel görmek sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tünel yapmak bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine inanılır.

Kahve falında korku tüneline girmek karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına delalettir.

Kahve falında dar bir tünele girmek mutlu bir insan olunacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir