AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz tülbent yıkamak

Kahve falında beyaz tülbent yıkamak

Kahve falında beyaz tülbent yıkamak ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, rızkının da çoğalacağına, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, ne yöne gideceğine karar veremeyen fal sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz tülbent yıkamak gördüyseniz:

  • Uzun süredir görmediğniz birisinden haber alabilirsiniz.

Kahve falında beyaz tülbent yıkamak kişinin evlatlarının artacağına, kazancının günden güne arttıracağına rivayet eder.

Kahve falında tülbent yıkamak hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına işarettir.

Kahve falında beyaz tülbent görmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başında beyaz tülbent görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına işarettir.

Kahve falında başına beyaz tülbent takmak ailesindeki huzurun bozulacağına, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına delalettir.

Kahve falında beyaz tülbent kesmek bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına işarettir.

Kahve falında başına beyaz tülbent bağlamak tüm isteklerine kavuşacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz oyalı tülbent görmek çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir