AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz tülbent kesmek

Kahve falında beyaz tülbent kesmek

Kahve falında beyaz tülbent kesmek musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, anne baba dualarının alınacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, büyük bir zenginlik kazanılacağına delalettir.

Kahve falında beyaz tülbent kesmek gördüyseniz:

  • Ani hareketlerden kaçının.

Kahve falında beyaz tülbent kesmek aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında başına beyaz tülbent takmak sağlığın bozulacağına, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz tülbent almak sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başına beyaz tülbent bağlamak akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, yokluk çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz tülbent bağlamak üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye beyaz tülbent vermek yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında beyaz oyalı tülbent görmek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına delalettir.

Kahve falında beyaz tülbent vermek geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir