AnaSayfa / Genel / Kahve falında tosunun kaçtığını görmek

Kahve falında tosunun kaçtığını görmek

Kahve falında tosunun kaçtığını görmek yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, kar sağlayacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tosunun kaçtığını gördüyseniz:

  • Direnmek gücünüzü zayıflabilir.

Kahve falında tosunun kaçtığını görmek öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz tosun görmek atılan adımların zorluk yaratacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tosun kafası görmek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, dinen sakıncalı bir iş işlediğine işarettir.

Kahve falında siyah tosun kesmek açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, sevdikleri ile bir arada olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tosun kovaladığını görmek hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tosun inek görmek büyük borçlar alınacağına, sevinçli haberlere işaret etmektedir.

Kahve falında tosun kesmek çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, daha fazla para kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah tosun görmek şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir