AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz televizyon görmek

Kahve falında beyaz televizyon görmek

Kahve falında beyaz televizyon görmek girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, ününün çoğalacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, böylece işlerini yoluna sokacağına, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, işlerinden de geri kalacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine inanılır.

Kahve falında beyaz televizyon gördüyseniz:

  • Sizden daha güçlü kişiler ya da kapasitenizin üzerindeki uğraşlar karşısında mücadele vermek zorunda kalmanız olasıdır.

Kahve falında beyaz televizyon görmek kısmetli bir kişi olunacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz televizyon görmek sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına inanılır.

Kahve falında televizyon kaybetmek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında yeni televizyon görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, sağlık sorunlarından kurtulmaya alamet etmektedir.

Kahve falında küçük televizyon görmek yaşam enerjisi ile dolacağına, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında televizyon masası görmek güllük gülistanlık olacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında antika televizyon görmek gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşını televizyonda görmek o işin tüm risklerini göze alacağına, çok büyük sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir