AnaSayfa / Genel / Kahve falında televizyon kaybetmek

Kahve falında televizyon kaybetmek

Kahve falında televizyon kaybetmek elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, şansını kendi eliyle engelleyeceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında televizyon kaybetmek gördüyseniz:

  • Eksik bıraktığınız şeyler var.

Kahve falında televizyon kaybetmek kendisini çok kötü hissedeceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini televizyonda görmek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında televizyonun çalınması görmek evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, bağlılıkların zayıflayacağına ve fal sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine inanılır.

Kahve falında televizyon satmak birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine inanılır.

Kahve falında siyah beyaz televizyon görmek beklentilerine ulaşacağına, şifa ve ilaç bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında televizyon izlemek alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına yorulur.

Kahve falında televizyon görmek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına alamet eder.

Kahve falında banyoda televizyon görmek etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, mal ve para biriktireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir