AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz tavuklar görmek

Kahve falında beyaz tavuklar görmek

Kahve falında beyaz tavuklar görmek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına inanılır.

Kahve falında beyaz tavuklar gördüyseniz:

  • Eski deneyimlerinizden faydalanarak bazı konuları daha doğru yargılayabilirsiniz.

Kahve falında beyaz tavuk görmek hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz tavuk yumurtası görmek iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında canlı beyaz tavuk görmek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında beyaz bir tavuk görmek kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına yorulur.

Kahve falında büyük beyaz tavuk görmek rahat ettiği bir döneme gireceğine, güzel günlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz tavuklar görmek eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz tavuk yumurta görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete inanılır.

Kahve falında beyaz tavuk almak işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir