AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz bir tavuk görmek

Kahve falında beyaz bir tavuk görmek

Kahve falında beyaz bir tavuk görmek mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz bir tavuk gördüyseniz:

  • Belli anonslarda bulunmadan önce, planlarınızı gözden geçirmeli, iş takviminizi düzenlemelisiniz.

Kahve falında beyaz tavuğun yumurtladığını görmek her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına işarettir.

Kahve falında beyaz tavuk görmek yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine yorulur.

Kahve falında beyaz tavuk horoz görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz tavuk eti yemek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, nefsini terbiye etmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz tavuk yumurtası görmek parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah beyaz tavuk görmek çaresiz durumlarda kalacağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz tavuk tüyü görmek her zaman hürmet göreceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine işarettir.

Kahve falında beyaz tavuk tutmak iyi geçiminin devam edeceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve fal sahibine dua edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir