AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz tavuk almak

Kahve falında beyaz tavuk almak

Kahve falında beyaz tavuk almak sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz tavuk almak gördüyseniz:

  • Uzak çevrenizde karşı cinseten biri size bazı tekliflerde bulunmaya hazırlanıyor.

Kahve falında iri beyaz tavuk görmek sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına yorulur.

Kahve falında beyaz tavuk eti yemek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine delalettir.

Kahve falında beyaz tavuk horoz görmek sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, işleri yoluna sokacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz tavuk ve yumurta görmek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz tavuğun yumurtladığını görmek her şeyin yolunda gideceğine, hayatına bolluk ve bereket geleceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz tavuk tutmak geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında canlı beyaz tavuk görmek yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, mutluluğun ve kazancın azalacağına işarettir.

Kahve falında beyaz tavuk almak çok büyük ses getireceğine, yüklü miktarda para kazanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir