AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmız sütyen görmek

Kahve falında kırmız sütyen görmek

Kahve falında kırmız sütyen görmek maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, çok büyük bir işin başına getirilmeye, sosyal hayatında da mutlu olacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmız sütyen gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası size zarar verebilir.

Kahve falında kırmız sütyen görmek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, işsiz kalmaya alamet eder.

Kahve falında kırmız kurdele görmek iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kırmız erik yemek dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına işaret eder.

Kahve falında kırmız erik görmek çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine delalettir.

Kahve falında kırmız eşarp görmek şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına inanılır.

Kahve falında kırmız elma görmek bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kırmız perde görmek üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine inanılır.

Kahve falında kırmız görmek her yönden mutlu ve başarılı olmaya, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir