AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah spor ayakkabısı görmek

Kahve falında siyah spor ayakkabısı görmek

Kahve falında siyah spor ayakkabısı görmek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah spor ayakkabısı gördüyseniz:

  • Yapacağınız araştırmalardan öğreneceğiniz şeyler var.

Kahve falında siyah spor ayakkabı görmek kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah spor ayakkabısı görmek tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine işarettir.

Kahve falında yeni spor ayakkabı giymek sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, her şeyin yenileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yırtık spor ayakkabı görmek yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında spor ayakkabısı almak işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında spor ayakkabı giymek çok büyük mutluluklar duyacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında spor ayakkabı satın almak fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz spor ayakkabı giydiğini görmek hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir