AnaSayfa / Genel / Kahve falında spor ayakkabı kaybetmek

Kahve falında spor ayakkabı kaybetmek

Kahve falında spor ayakkabı kaybetmek feraha ermeye, karamsar ruh halinden kurtulacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, istediği başarıya kavuşacağına, günlerini hastanede geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında spor ayakkabı kaybetmek gördüyseniz:

  • Duygusal problemler yapılması gerekenlerin yapılmasını engelliyor olabilir.

Kahve falında beyaz spor ayakkabı kaybetmek dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, şansın yaver gideceğine işarettir.

Kahve falında spor ayakkabı kaybetmek satışlarının ya da üretiminin artacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına işarettir.

Kahve falında eski spor ayakkabı görmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni spor ayakkabı görmek bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, aile hayatlarını bozulacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı spor ayakkabı görmek sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, ismini herkese duyuracağına alamet eder.

Kahve falında spor ayakkabısı görmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz spor ayakkabı görmek elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine işaret eder.

Kahve falında sarı spor ayakkabı görmek zararın gittikçe daha da artacağına, yaşanan yokluğun biteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir