AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz siyah üzüm görmek

Kahve falında beyaz siyah üzüm görmek

Kahve falında beyaz siyah üzüm görmek zarar etmeyeceğine, şansının bahtının açılacağına, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz siyah üzüm gördüyseniz:

  • Ekonomik anlamda veya ticari başlıklı konularda doğru yoldasınız.

Kahve falında beyaz siyah üzüm görmek işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz ve siyah üzüm yemek hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına alamet eder.

Kahve falında siyah beyaz üzüm görmek dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah ve beyaz üzüm görmek aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına yorulur.

Kahve falında siyah ve beyaz üzüm yemek insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz ve siyah üzüm görmek edilen duaların kabul edileceğine, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil ve siyah üzüm görmek maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah üzüm kurusu görmek yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir