AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah beyaz üzüm görmek

Kahve falında siyah beyaz üzüm görmek

Kahve falında siyah beyaz üzüm görmek istediği gibi bir hayata kavuşacağına, zararının büyük olacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, uğradığı zararları telafi edeceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz üzüm gördüyseniz:

  • Planlı programlı hareket etmek zorunda değilsiniz.

Kahve falında siyah beyaz üzüm görmek ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz siyah üzüm görmek çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına işarettir.

Kahve falında siyah ve beyaz üzüm yemek hataların telafi edileceğine, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında siyah ve beyaz üzüm görmek daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına işarettir.

Kahve falında beyaz ve siyah üzüm görmek içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz ve siyah üzüm yemek işlerin büyük başarılar getireceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine inanılır.

Kahve falında iri siyah üzüm yemek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına inanılır.

Kahve falında siyah kuru üzüm görmek sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, sağlığından olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir