AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz ve siyah üzüm görmek

Kahve falında beyaz ve siyah üzüm görmek

Kahve falında beyaz ve siyah üzüm görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, söz ve yetki sahibi olacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, büyük takdir toplanacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz ve siyah üzüm gördüyseniz:

  • Hızlı kararlar almak doğru olmayabilir.

Kahve falında beyaz ve siyah üzüm yemek iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz üzüm görmek daha fazla rızık elde edileceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah ve beyaz üzüm yemek hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına delalet eder.

Kahve falında siyah ve beyaz üzüm görmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz ve siyah üzüm görmek kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz siyah üzüm görmek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında siyah yaş üzüm yemek sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah ve yeşil üzüm görmek sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir