AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil ve siyah üzüm görmek

Kahve falında yeşil ve siyah üzüm görmek

Kahve falında yeşil ve siyah üzüm görmek kişinin malını kaybedebileceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında yeşil ve siyah üzüm gördüyseniz:

  • En azından flört seviyesinde bir yasak ilişkiniz olabilir.

Kahve falında yeşil ve siyah üzüm görmek kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah ve yeşil üzüm görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah kara üzüm görmek kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine inanılır.

Kahve falında siyah üzüm bahçesi görmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına delalettir.

Kahve falında dalında siyah üzüm görmek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah üzüm yediğini görmek verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında siyah üzüm yedirmek çok mutlu bir hayata sahip olacağına, sorunlarının geçmişte kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine siyah üzüm vermek hayırlı bir kısmetle tanışacağına, günahlara alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir