AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz şelale görmek

Kahve falında beyaz şelale görmek

Kahve falında beyaz şelale görmek dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, maddi sıkıntısı olmayacağına, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz şelale gördüyseniz:

  • Bazı yeni sorumluluklar almaya hazır olmalısınız.

Kahve falında beyaz şelale görmek canını sıkan şeyleri yeneceğine, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında şelalede balık tutmak eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bal şelalesi görmek her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına yorulur.

Kahve falında şelale sesi duymak bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, sevinçli ve güzel bir haber almaya rivayet eder.

Kahve falında büyük şelale görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında şelale aktığını görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına işaret eder.

Kahve falında şelaleden geçmek çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında temiz şelale görmek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, rütbesinin artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir