AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz şelale görmek

Kahve falında temiz şelale görmek

Kahve falında temiz şelale görmek kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, para yatıracağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, canını ve malını garanti altına alacağına, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında temiz şelale gördüyseniz:

  • Gergin hissetmeniz bazı işlerinizi halletmenizi engelleyebilir veya verimi düşürebilir.

Kahve falında temiz şelale görmek kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şelaleden akan su görmek iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına rivayet eder.

Kahve falında şelaleye tırmanmak borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında kendini şelalede görmek kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında berrak şelale görmek ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına tabir olunur.

Kahve falında şelalenin içinde olmak güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında şelaleden düşmek umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şelalenin üstünde yürümek bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir