AnaSayfa / Genel / Kahve falında şelaleden geçmek

Kahve falında şelaleden geçmek

Kahve falında şelaleden geçmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şelaleden geçmek gördüyseniz:

  • Her alanda eşit alışveriş dengesini kurmanız istediğinizi almanızı sağlayabilir.

Kahve falında şelalenin altından geçmek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine işaret eder.

Kahve falında şelaleden geçmek talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, yıkılacağına alamet eder.

Kahve falında şelalenin üstünden geçmek daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına yorulur.

Kahve falında denizde şelale görmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, elinin de bolluk ve bereket göreceğine delalettir.

Kahve falında şelaleden su içmek onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına rivayet eder.

Kahve falında akarsu şelale görmek yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şelalede ıslanmak yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok büyük şelale görmek hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir