AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz sayfada yazı görmek

Kahve falında beyaz sayfada yazı görmek

Kahve falında beyaz sayfada yazı görmek imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, yardımcı olmayacağına, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz sayfada yazı gördüyseniz:

  • Bazı durumların her iki tarafını da görmeye çalışmalısınız.

Kahve falında beyaz sayfada yazı görmek bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında yazılı sayfa görmek büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine yorulur.

Kahve falında beyaz boş sayfa görmek makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz bir sayfa görmek kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boş beyaz sayfa görmek çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, hasret ve özlem gidereceğine yorulur.

Kahve falında beyaz sayfa görmek Tövbe Edeceğine, ağzının tadının bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz sayfalı defter görmek aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerim sayfaları görmek kurulu düzeninin olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir