AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz sarı yılan görmek

Kahve falında beyaz sarı yılan görmek

Kahve falında beyaz sarı yılan görmek gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, başarının düşeceğine, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz sarı yılan gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz yoksa deneyimli zeki biri sizi etkileyecek.

Kahve falında beyaz sarı yılan görmek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı beyaz yılan görmek bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında sarılan yılan görmek verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zehirli sarı yılan görmek istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı boğa yılanı görmek kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında sarı iri yılan görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında uçan sarı yılan görmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında sarı ince uzun yılan görmek isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir