AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan sarı yılan görmek

Kahve falında uçan sarı yılan görmek

Kahve falında uçan sarı yılan görmek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine yorulur.

Kahve falında uçan sarı yılan gördüyseniz:

  • Kişisel hayatınızda da yeni kararlar söz konusu olabilir.

Kahve falında uçan sarı yılan görmek bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, ters giden durumların düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında uçan beyaz yılan görmek borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında uçan yılan öldürmek aşık olacağına, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük uçan yılan görmek kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına delalet eder.

Kahve falında uçan yılanlar görmek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına işarettir.

Kahve falında yılan uçtuğunu görmek işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, nasiplerini alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılanın uçtuğunu görmek gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında uçan siyah yılan görmek sorunların günden güne azalacağına, ömrünün uzun olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir