AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarılan yılan görmek

Kahve falında sarılan yılan görmek

Kahve falında sarılan yılan görmek duraklama yaşanacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, ekmeğin kesileceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, gayrimenkul sahibi olunacağına, yediği ekmeğin verimli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarılan yılan gördüyseniz:

  • Kıskançlık nedeniyle kayıplar yaşanabilir.

Kahve falında sarılı siyahlı yılan görmek çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına işarettir.

Kahve falında altın sarısı yılan görmek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine alamet eder.

Kahve falında birbirine sarılmış yılan görmek pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında iki tane sarı yılan görmek giderileceğine, kendisini çok zor durumlarda bulacağına delalet eder.

Kahve falında sarı yılan beslemek sorun üzerine sorun yaşanacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı renk yılan görmek anlaşmazlıkların baş göstereceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı ve yeşil yılan görmek ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil sarı yılan görmek ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir