AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz saçlı olmak

Kahve falında beyaz saçlı olmak

Kahve falında beyaz saçlı olmak dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, huzur içinde yaşayacağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz saçlı olmak gördüyseniz:

  • Hayatınızda olumlu gelişmeler söz konusu olabilecekken bir kenarda beklememenizde fayda var.

Kahve falında saçları beyaz adam görmek maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin saçlarını beyaz görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz saç koparmak yeni arkadaşlıklar kurulacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine delalettir.

Kahve falında beyaz saçları kesmek yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz saçlı genç adam görmek yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında kafada beyaz saç görmek insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına inanılır.

Kahve falında ölünün saçlarını beyaz görmek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, her zaman hürmet göreceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz saç kılı görmek kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, harama göz dikmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir