AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçın ağarmasını görmek

Kahve falında saçın ağarmasını görmek

Kahve falında saçın ağarmasını görmek evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında saçın ağarmasını gördüyseniz:

  • Yardım istemekten çekinmeyin.

Kahve falında saçların ağarması görmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, başarının düşeceğine delalettir.

Kahve falında saç ağarmasını görmek onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına tabir olunur.

Kahve falında saçın ağarmasını görmek kendisini korumaya alacağına, hayatının yoluna girmeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz saçın ağarması görmek yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşımın saçının kesildiğini görmek bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yerde saç kılı görmek çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı saçlı olduğunu görmek birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, kalp kırmayacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının saçının ağardığını görmek çok daha iyi koşullara sahip olacağına, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir