AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz saçı koparmak

Kahve falında beyaz saçı koparmak

Kahve falında beyaz saçı koparmak istenmediğiniz bir yere gitmeye, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, sevdiklerinin hep yanında kalacağına, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, yükünün azalacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz saçı koparmak gördüyseniz:

  • Keyifli aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında saçında beyaz saç görmek sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında genç birinin saçlarını beyaz görmek gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına rivayet eder.

Kahve falında kocasının saçını beyazlamış görmek sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, alın terinin karşılığını alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün saçını beyaz görmek pişman olacağı şeyler yapacağına, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz saçlı insan görmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz saçlı bayan görmek yaşama isteğinin artacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına rivayet eder.

Kahve falında saçlarını beyazlamış görmek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz saçın ağarması görmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir