Kahve falında beyaz renkli keçi görmek

Kahve falında beyaz renkli keçi görmek girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, fal sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz renkli keçi gördüyseniz:

  • Son planlarınızın veya projelerinizin yürüyüp yürümediğini görmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında beyaz renkli keçi görmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına işarettir.

Kahve falında beyaz keçi sürüsü görmek oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz keçi sağmak büyük oranda kazanç elde edeceğine, fırsatların elden kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında küçük beyaz keçi görmek zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz keçi görmek şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz keçi kesmek hayatının aksiliklerle geçeceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz yavru keçi görmek gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına işarettir.

Kahve falında beyaz keçi sevmek hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top