AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz yavru keçi görmek

Kahve falında beyaz yavru keçi görmek

Kahve falında beyaz yavru keçi görmek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına, kıtlığın meydana geleceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, büyük bir projeye girileceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz yavru keçi gördüyseniz:

  • Size sunulanları olumlu karşılamanız durumunda belli bir görevin başına gelebilirsiniz.

Kahve falında beyaz yavru keçi görmek çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz keçi yavrusu görmek geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında keçi yavrusu beslemek kötü alışkanlıklarından arınacağına, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah keçi yavrusu görmek neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında keçi yavruları görmek elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, ufkunun açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında keçi ve yavrusunu görmek ortak bir noktada bulaşamayacağına, sorunlarının yakında biteceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah yavru keçi görmek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine işarettir.

Kahve falında keçi ve yavrusu görmek oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir