AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük beyaz keçi görmek

Kahve falında küçük beyaz keçi görmek

Kahve falında küçük beyaz keçi görmek günü birlik tatillere çıkacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, güzel günlere kavuşacağına, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında küçük beyaz keçi gördüyseniz:

  • Fikir ayrılıkları söz konusu olabilir.

Kahve falında küçük beyaz keçi görmek ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, daha sık bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küçük keçi görmek eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında beyaz yavru keçi görmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz keçi sevmek çok başarılı işlere girileceğine, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz keçi görmek az maliyetle ticarete atılacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz keçi yavrusu görmek işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz keçi kesmek elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz keçi sürüsü görmek kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, yeni yollara girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir