AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz keçi sağmak

Kahve falında beyaz keçi sağmak

Kahve falında beyaz keçi sağmak işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, sevilen bir dostu kaybetmeye inanılır.

Kahve falında beyaz keçi sağmak gördüyseniz:

  • Gitmek istediğiniz bir yere geç kalabilir ya da hiç gidemeyebilirsiniz.

Kahve falında beyaz keçi sağmak kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında koyun ve keçi sağmak yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine yorulur.

Kahve falında koyun keçi sağmak hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında keçiden süt sağmak sorunların ve dertlerin biteceğine, ters giden olayların düzeleceğine yorulur.

Kahve falında keçi sütü sağdığını görmek sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında keçi sağmak yeni fırsatlar elde edeceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine yorulur.

Kahve falında beyaz inek sağmak gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz koyun ve keçi görmek tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, hayatının rast gitmeye başlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir