Kahve falında beyaz keçi kesmek

Kahve falında beyaz keçi kesmek çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına delalettir.

Kahve falında beyaz keçi kesmek gördüyseniz:

  • Belli bir bütçeye bağlı kalarak kişisel gelişiminizi ilgilendiren adımlara atmanız mümkün olabilir.

Kahve falında beyaz keçi kesmek gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah keçi kesmek iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına delalettir.

Kahve falında dağ keçisi kesmek sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine işarettir.

Kahve falında keçi ve koyun kesmek ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına işaret eder.

Kahve falında koyun ve keçi kesmek aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında keçi kesmek solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına işarettir.

Kahve falında beyaz keçi sağmak dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz keçi görmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top