AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz renkli ayakkabı görmek

Kahve falında beyaz renkli ayakkabı görmek

Kahve falında beyaz renkli ayakkabı görmek engellerden kurtulacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz renkli ayakkabı gördüyseniz:

  • Kendinizi politik davranmanızı gerektirecek olayların içinde bulabilirsiniz.

Kahve falında beyaz renk ayakkabı giymek yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz renk ayakkabı görmek yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına yorulur.

Kahve falında beyaz renkli ayakkabı görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi renk ayakkabı görmek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine işarettir.

Kahve falında sarı renkli ayakkabı görmek kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında pembe renkli ayakkabı görmek üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına delalet eder.

Kahve falında sarı renk ayakkabı giymek aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın renkli ayakkabı giymek anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir