AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz panjurlu ev görmek

Kahve falında beyaz panjurlu ev görmek

Kahve falında beyaz panjurlu ev görmek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, rahat nefes alınacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz panjurlu ev gördüyseniz:

  • Yanlış bilgilendirme söz konusu olabilir.

Kahve falında beyaz panjurlu ev görmek elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, mal kaybına uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz panjur görmek verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine işaret eder.

Kahve falında panjurlu ev görmek yardımın alınacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine tabir olunur.

Kahve falında pembe panjurlu ev görmek sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, en yüksek makamlara oturacağına alamet eder.

Kahve falında panjur kapatmak yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında panjur görmek statü atlayacağına, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına delalet eder.

Kahve falında pembe panjur görmek bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına yorulur.

Kahve falında yeşil panjur görmek yaptığı işlerle çok ses etireceğine, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir