AnaSayfa / Genel / Kahve falında panjur kapatmak

Kahve falında panjur kapatmak

Kahve falında panjur kapatmak iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, zor günlerini arkasında bırakacağına, iyi, hayırlı bir evlat olacağına, istediği projeleri yapamayacağına, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, adını kirleteceğine delalettir.

Kahve falında panjur kapatmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz sizin için ilham verici veya bilgilendiri olabilir.

Kahve falında panjur kapatmak rızıksız kalacağına, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz panjur görmek işlerinde önemli adımlar atacağına, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında panjurlu ev görmek yenilgiye uğramış hissedeceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz panjurlu ev görmek sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında pembe panjur görmek hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine alamet eder.

Kahve falında pembe panjurlu ev görmek kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında panjur görmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil panjur görmek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, insanları kıracağına, üzeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir