AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz panjur görmek

Kahve falında beyaz panjur görmek

Kahve falında beyaz panjur görmek tartışmaların sona ereceğine, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz panjur gördüyseniz:

  • Gereken özeni gösterirseniz emeklerinizin karşılıksız kalmadığını göreceksiniz.

Kahve falında beyaz panjur görmek ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz panjurlu ev görmek kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine inanılır.

Kahve falında yeşil panjur görmek bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına alamet eder.

Kahve falında panjur görmek ondan kazanç elde edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında pembe panjur görmek eğlenceli mekânlara gideceğine, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına inanılır.

Kahve falında panjur kapatmak sevinçli haberlerin alınacağına, kötü duygularından arınacağına delalet eder.

Kahve falında panjurlu ev görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pembe panjurlu ev görmek yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir