AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe panjurlu ev görmek

Kahve falında pembe panjurlu ev görmek

Kahve falında pembe panjurlu ev görmek herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pembe panjurlu ev gördüyseniz:

  • Yeni teklifler alabilirsiniz.

Kahve falında pembe panjurlu ev görmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine yorulur.

Kahve falında pembe panjur görmek işlerinde bereket olacağına, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına yorulur.

Kahve falında beyaz panjurlu ev görmek helal rızık yiyeceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında panjurlu ev görmek yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz panjur görmek şansının her zaman yaver gideceğine, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına tabir olunur.

Kahve falında panjur görmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, makam ve rütbe edineceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil panjur görmek iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında panjur kapatmak kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir