AnaSayfa / Genel / Kahve falında panjurlu ev görmek

Kahve falında panjurlu ev görmek

Kahve falında panjurlu ev görmek yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan fal sahibinin yalnızlaşacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında panjurlu ev gördüyseniz:

  • Heyecanlı maceralara, yeni birliktelikteliklere açıksınız.

Kahve falında panjurlu ev görmek kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pembe panjurlu ev görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine yorulur.

Kahve falında beyaz panjurlu ev görmek aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil panjur görmek yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında panjur kapatmak keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, hile ile mal elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında pembe panjur görmek çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında panjur görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine delalettir.

Kahve falında beyaz panjur görmek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, üzüntülerinden kurtulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir