AnaSayfa / Genel / Kahve falında pamuk prenses görmek

Kahve falında pamuk prenses görmek

Kahve falında pamuk prenses görmek iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, korkularının ve kuruntularının biteceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, para sıkıntısı çekeceğine, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında pamuk prenses gördüyseniz:

  • Eviniz, aileniz, ticari ilişkiler veya sağlığınızla ilgili konularda belli bir adım atabilirsiniz.

Kahve falında pamuk prenses olmak herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına işarettir.

Kahve falında pamuk prenses görmek çaresiz durumlarda kalacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında prenses görmek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kendini prenses görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine delalet eder.

Kahve falında kendini prenses olarak görmek bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında prens ve prenses görmek çok büyük kısmetlere sahip olacağına, başarıya giden yolların açık olacağına işaret eder.

Kahve falında prenses olmak sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında prenses olduğunu görmek yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir