AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz otobüse binmek

Kahve falında beyaz otobüse binmek

Kahve falında beyaz otobüse binmek inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, hayat boyu isteklerine ulaşacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, adını işiyle duyuracağına delalettir.

Kahve falında beyaz otobüse binmek gördüyseniz:

  • Yaptığınız işlerle kendinizden söz ettirmesini biliyorsunuz.

Kahve falında beyaz otobüse binmek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hac otobüsüne binmek sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şehir içi otobüse binmek çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında otobüse binmek maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında karanlıkta otobüse binmek fal sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına işarettir.

Kahve falında yeşil otobüse binmek onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle otobüse binmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ölüyle otobüse binmek ilerleyeceğine, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir