AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil otobüse binmek

Kahve falında yeşil otobüse binmek

Kahve falında yeşil otobüse binmek çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine inanılır.

Kahve falında yeşil otobüse binmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda ısrarcı olmanız veya isteklerinizin birebir yerine getirilmesini beklemeniz maddi konularda olumsuz etki yaratabilir.

Kahve falında yeşil otobüse binmek elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı otobüse binmek atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında şehir içi otobüse binmek işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında belediye otobüsüne binmek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük bir otobüse binmek sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında eski otobüse binmek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına inanılır.

Kahve falında otobüse ters binmek uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah otobüse binmek daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir