AnaSayfa / Genel / Kahve falında şehir içi otobüse binmek

Kahve falında şehir içi otobüse binmek

Kahve falında şehir içi otobüse binmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, verilen emeğin boşa gideceğine, fal sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, eşlerin boşanacağına, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve fal sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına delalettir.

Kahve falında şehir içi otobüse binmek gördüyseniz:

  • Size karışılmasını istemiyorsanız planlarınızı herkesle paylaşmamalısınız.

Kahve falında şehir içi otobüse binmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şehirler arası otobüse binmek kişinin başına kötü bir olay geleceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine tabir olunur.

Kahve falında servis otobüsüne binmek kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına inanılır.

Kahve falında belediye otobüsüne binmek attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hızlı otobüse binmek kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ailece otobüse binmek işlerinin baltalanacağına, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yolcu otobüsüne binmek girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında otobüsün üstüne binmek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir