AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyle otobüse binmek

Kahve falında ölüyle otobüse binmek

Kahve falında ölüyle otobüse binmek sevdiklerinin hep yanında olacağına, fal sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, şansının açık olacağına, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, maddi açıdan rahat edileceğine, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına işarettir.

Kahve falında ölüyle otobüse binmek gördüyseniz:

  • Çaba göstermeksizin durumun kendi kendine düzelmesini beklerseniz, zaman kaybı yaşanabilir.

Kahve falında ölüyle otobüse binmek maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında yüksek otobüse binmek günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, haram yollardan mal sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında şöförsüz otobüse binmek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan fal sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına delalet eder.

Kahve falında dolu otobüse binmek tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında hacca gitmek için otobüse binmek yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, işlerin yakın zamanda bozulacağına inanılır.

Kahve falında biriyle otobüse binmek kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, canın derdine düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle otobüse binmek moral bulacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında eski bir otobüse binmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir